Tags:
create new tag
, view all tags

SID-02309: TWiki Configuration not saved

Status: Asked Asked TWiki version: 6.0.2 Perl version: ActivePerl-5.22.3.2204
Category: Server OS: Windows Server 2016 Last update: 5 minutes ago

Hello,

I am trying to install TWIKI, I followed all the steps right, after after editing all links General path settings section. And fixing the path containing backslashes (\) by replacing them with Linux-like slash (/). I saved the changes but the problem is it loads the whole time without getting any result. Just white page and until it reaches timeout.

I tried to add the new CgiContrib to the lib but still the samething happening.

Any idea how to fix it.

-- Nahel Falhout - 2017-03-30

Discussion and Answer

This seems to be a problem in the communication between the web server (which one do you use?) and TWiki. Configuring web servers can be tricky, but I admit that I am no expert for Windows servers. The web server's error log file should have some information what it tried to do.

-- Harald Jörg - 2017-03-30

      Change status to:
ALERT! If you answer a question - or someone answered one of your questions - please remember to edit the page and set the status to answered. The status selector is below the edit box.
SupportForm
Status Asked
Title TWiki Configuration not saved
SupportCategory

TWiki version 6.0.2
Server OS Windows Server 2016
Web server apache 2.4
Perl version ActivePerl-5.22.3.2204
Browser & version Chrome 57.0.2987.133 (64-bit)
Edit | Attach | Watch | Print version | History: r2 < r1 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r2 - 2017-03-30 - HaraldJoerg
 
  • Learn about TWiki  
  • Download TWiki
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by Perl Hosted by OICcam.com Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback. Ask community in the support forum.
Copyright © 1999-2017 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.