Tags:
archive_me1Add my vote for this tag create new tag
, view all tags

Bug: Can't refer to a form using a variable

Test case

If you add something like

   * WEBFORMS = %TWIKIWEB%.FormInAnotherWeb

When you try to use the form you get an error screen

Environment

TWiki version: Latest alpha
TWiki plugins:  
Server OS:  
Web server:  
Perl version:  
Client OS:  
Web Browser:  

-- JohnTalintyre - 10 Oct 2002

Follow up

Fix record

I think this might work now (need to test)

-- SvenDowideit - 11 Jul 2004

No, it doesn't work, and I personally think it's a can of worms that it's too late to open for Cairo.

  • ok - defered smile I don't use a variable in this way
Details: When you Add Form from the edit screen, it offers %TWIKIWEB%.FormInAnotherWeb. If you select it, you get the error screen.

-- CrawfordCurrie - 12 Jul 2004

are there any instances when non-escaped TWIKIVARIABLEs should not be replaced (either by a value, or by and empty string) ? If not, there needs to be a general resolution to ensuring consistency.

-- SvenDowideit - 17 Oct 2004

Fixed on DevelopBranch.

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r9 < r8 < r7 < r6 < r5 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r9 - 2008-09-10 - TWikiJanitor
 
  • Learn about TWiki  
  • Download TWiki
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by Perl Hosted by OICcam.com Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback. Ask community in the support forum.
Copyright © 1999-2017 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.